Každý z našich preslávených burgerov je vyrobený zo 100 % hovädzieho mäsa pečeného na ohni. Pripravujeme ich na špeciálnom grile vyrobenom priamo pre BURGER KING®, a potom ich dáme na oheň. Tento proces trvá 2-3 minúty, podľa veľkosti burgeru.
WHOPPER® sa narodil v roku 1957. Pozrite sa, ako to robíme: od výberu čerstvých surovín až po hotový burger.
Pretože si potrpíme na čerstvosť, každý deň krájame čerstvé paradajky a cibuľu priamo v reštaurácii. Každý deň, v každej reštaurácii.
Nezabúdajme na naše chrumkavé nakladané uhorky a lahodnú majonézu. Tieto dve prísady neobsahujú žiadne umelé dochucovadlá. Preto smelo môžeme povedať, že dokonale doplňujú naše skvelé jedlo.
Naša história: pozrite sa na tradíciu čerstvosti a grilovania, ktorá sa odrazí v každej objednávke.